BOUWEN VOOR DE TOEKOMST

Met veel plezier en enthousiasme bouwen we dagelijks aan de toekomst. Voor onze klanten en eindgebruikers maken we een duurzame en plezierige werk- en woonomgeving. Zo denken we niet alleen aan bouwen nu, maar ook aan een duurzame toekomst.

INNOVATIE

In onze zoektocht naar de juiste oplossingen voor onze klanten staat innovatie centraal. Zo worden onze gebouwen in een mix van vertrouwde en nieuwe technieken opgebouwd. Door de nieuwe technieken te omarmen kunnen we duurzaam en energiezuinig bouwen.

Een ander onderdeel van deze innovatie is standaardisatie. Elk object bevat repeterende onderdelen. Door in deze repeterende onderdelen standaardisatie toe te passen kan er geprefabriceerd worden. Deze prefab onderdelen kunnen dan met kortere bouwtijd worden samengevoegd op de bouwplaats.

KLANTWENS ALS UITGANGSPUNT

Vanaf het eerste moment dat Kalter startte met bouwen, staat de klant centraal. De locatie en wensen worden samengevoegd tot een uitvoerbaar ontwerp. Hierbij kunnen we putten uit jarenlange ervaring in diverse disciplines. Of de locatie een bestaand pand is voor restauratie of renovatie, een industrieterrein voor hal of kantoor of een bouwkavel voor woning(en), voor elke locatie zoeken we samen naar een passende oplossing.

ONS PROCES

In onze zoektocht naar de juiste invulling van uw locatie is het traject van initiatie tot uitvoering van essentieel belang.

BRAINSTORM

Voordat we aan de slag gaan met uw locatie eerst inlezen en brainstormen. Is dat wat wordt geschreven echt passend binnen de locatie?

PRIJSVORMING

Na afstemming tussen programma van eisen en brainstorm de prijsbepaling. Hierbij betrekken we onze partners zodat zij al vroegtijdig van de plannen op de hoogte zijn en kunnen adviseren in de juiste oplossingen.

UITVOERING

Een geweldig traject waarbij de plannen zichtbaar worden. Dit komt echt tot een succes door onze kwaliteitscontroles en voortdurende projectbewaking.