Nieuwbouw

In de binnenstad van Kampen een nieuwe woning bouwen. Een uitdagend project met name wat betreft bereikbaarheid. Uitgevoerd in een geïsoleerde betonvloer met daarop een HSB constructie. Het aluminium zetwerk met de donkere kozijnen komen in de lichte gevelbekleding mooi tot hun recht. Samen met de opdrachtgever kijken wij terug op een geslaagd project.

Dit woonzorg gebouw met 34 eenheden voor hulpbehoevenden die niet (meer) zelfstandig kunnen wonen. Aardbevingsbestendig gebouwd om voorbereid te zijn op de toekomst, opgebouwd uit staalconstructie, kanaalplaatvloeren en HSB wanden. De afbouw is uitgevoerd met lichte scheidingswanden en systeemplafonds. De afwerking door schilder met scan en sauswerk. De stoffeerder heeft de marmoleum vloeren aangebracht.

Deze fraaie moderne woning is in 2021 opgeleverd. Het casco is opgebouwd uit kalkzandsteen en breedplaatvloer. De gevels zijn gemetseld en tenslotte zijn de aluminium kozijnen geplaatst. De w-installatie is uitgevoerd in een monobloc warmtepomp i.c.m. vloerverwarming in alle vertrekken.